BIMAC nodigt je uit voor de FESTOOL ROADSHOW!

Graag heten wij u welkom op de jaarlijkse ROADSHOW VAN FESTOOL. Op zaterdag 8 oktober houdt de truck halt bij BIMAC – ons filiaal in Stokrooie, Hasselt

Van 10 tot 14u kan u genieten van:

  • Live demo‘s van onze 18V machines oa. de nieuwe accu-afkort-verstekzaag KSC 60, de accu-stofzuigers, de nieuwste invalcirkelzaag TS 60 K en zelfs… een wereldprimeur en andere verrassingen.
  • Een antwoord op al uw vragen door onze productspecialisten
  • Speciale Roadshow-acties

Test, ontdek, wees verrast.

Ontdek de accuoplossingen van Festool en alle accessoires die u nodig hebt om nog efficiënter te werken. Test de machines, stel de Festool-medewerkers vragen over hun 18V gamma en laat u verrassen door de unieke oplossingen van Festool.

Ook de klassiekers zijn er!

U werkt met hout en u bent gepassioneerd? Dan zult u zeker graag het Festool systeem testen! Ontdek ook de Festool freesmachines, schuurmachines en (semi-stationaire) zaagmachines die van de partij zijn. Ook tonen de Festool medewerkers alle onderdelen van het efficiënte Festool systeem zoals stofzuigers, accessoires, verbruiksmaterialen, transportsystemen… en nog zoveel meer. Kortom… alles wat het hart van een schrijnwerker sneller doet slaan.


Naast alle info over de waaier aan machines, vertellen de Festool medewerkers u ook alles over hun unieke Garantie All-inclusive. Machines van uitzonderlijke kwaliteit worden ondersteund door diensten van uitzonderlijke kwaliteit. Dit jaar is ook het Festool Customer Service Team aanwezig. Zij presenteren u de nieuwste services: online herstellingen en Festool FinancingPLUS.

Plaatsen zijn beperkt en om het volledig veilig te houden, verzoeken wij u om u op voorhand in te schrijven. Bevestig je aanwezigheid via de website van de FESTOOL ROADSHOW https://www.festool.be/roadshow

BELANGRIJK: de FESTOOL ROADSHOW vindt plaats bij BIMAC, Schotelstraat 44 – 3511 Stokrooie en NIET bij LISMONT NV in Saintes.

Graag tot dan!

Het Lismont/Bimac Team