Casolin

Ontdek onze verschillende zaagmachines van Casolin. Klik op een machine om de productfiche ervan te openen.

Festool TS55 by Lismont

Astra digit 00

Festool TS55 by Lismont

Astra SE 300/400

Festool TS55 by Lismont

Astra 400

Festool TS55 by Lismont

Astra 500

Casolin

De firma Casolin, geboren in 1969 als ambachtelijke activiteit, bereikte al snel een dominante positie in de constructie van houtbewerkingsmachines. De uitstekende kwaliteit van zijn productie en de opmerkelijke wil van zijn team droegen bij tot de uitbreiding van zijn productiecapaciteit, waardoor hun commerciële netwerk zowel binnen als buiten Italië werd geconsolideerd.

De productie van Casolin wordt gekenmerkt door de eenvoud en consistentie van het assortiment machines. Dit is nog een reden waarom we gemakkelijk kunnen voldoen aan de marktvraag en de specifieke verzoeken van onze klanten die ook kunnen vertrouwen op een efficiënte after-sales service van gekwalificeerde consultants, evenals op een service voor het ophalen en leveren van reserveonderdelen voor een snelle levering van hetzelfde.

Van project tot productie, Casolin besteedt veel aandacht aan het onderzoeken van de beste werkomstandigheden: onze producten worden geleverd met mechanische en elektrische beveiligingen, de laagste stofemissies en het niet-bestaande geluidsniveau.