Onze diensten

Wij staan volledig ten dienste van onze klanten als gerenommeerde handelspartner voor verscheidene bekende buitenlandse topmerken. Als één van de oudste firma’s in de houtbewerkingsgereedschappen bieden wij onze klanten snijgereedschappen van de allerbeste kwaliteit. Rationele en innovatieve oplossingen, uitstekende service en een geregelde slijpdienst zorgen ervoor dat u steeds met de beste gereedschappen werkt.

 

Slijpdienst

Dankzij onze eigen slijpdienst kunnen wij uw gereedschappen sneller en tegen scherpere prijzen slijpen. We hebben ook 6 vertegenwoordigers die elke week bij u in uw buurt zijn om uw gereedschappen op te halen en ze de volgende week terug te brengen. Wij slijpen messen, zaagbladen, frezen, CNC gereedschappen, tuingereedschap voor ijzerwaren en nog veel meer.

Reparatie & installatie

Ons team bestaat uit gekwalificeerde techniekers voor het monteren, de reparatie en het onderhoud van uw machines. Zij zijn ook in staat om kleine demonstraties te geven in onze showroom waardoor u de machines nog beter leert kennen.

Dienst na verkoop

Ons voordeel is dat er een persoon is die zich exclusief bezighoudt met de na-verkoop van houtbewerkingsmachines en reserveonderdelen. Of het nu gaat om stationaire of draagbare houtbewerkingsmachines, wij kunnen u steeds helpen voor alle reserveonderdelen van uw machines van onze merken in ons gamma.