Onze producten

Wij staan ​​volledig ten dienste van onze klanten als gerenommeerde zakenpartner voor diverse grote bekende buitenlandse merken. Als een van de oudste fabrikanten van houtbewerkingsgereedschap bieden wij onze klanten snijgereedschappen van de beste kwaliteit. Rationele en innovatieve oplossingen, uitstekende service en regelmatige slijpservice zorgen ervoor dat u altijd met het beste gereedschap werkt.

Casolin Astra 500 by Lismont

Machines

Lismont levert alles op het gebied van houtbewerkingsmachines, van een enkele standaardmachine tot complete werkplaatsinrichtingen. Als het gaat om nieuwe of gebruikte machines of onderhoud, bij Lismont bent u aan het juiste adres.

Caul Powerlock by Lismont

Snijgereedschappen

Lismont biedt u het gereedschap voor alle toepassingen in de hout -en kunststofbewerking, voor zowel de professionele schrijnwerker als de liefhebber met een passie voor houtbewerking. Van de massieve houtbewerking tot de meest uitgebreide CNC bewerkingen.

Festool TS55 by Lismont

Draagbaar gereedschap

Zowel bij Lismont als bij Bimac bieden wij U een directe, praktische en uitgebreide service voor u en uw gereedschap. Naast uitstekende gereedschappen, zoals beitels, stofzuigers, zaag -en boormachines, …. bieden we u ook advies en services van uitstekende kwaliteit.