Woodpecker just 3500

Woodpecker Just 3500 is een CNC-bewerkingscentrum dat ideaal is voor ambachtslieden en kleine industrieën die houten ramen en deuren produceren die op zoek zijn naar flexibiliteit en veelzijdigheid. Woodpecker Just 3500 kan tot 15 ramen per dag produceren met een hoge verwerkingssnelheid en uiterste precisie.

Dankzij het moderne productieproces kan Woodpecker Just 3500 werken zonder de voortdurende aanwezigheid van de operator. Het ‘Total Real Time’-concept maakt meer dagelijkse diensten mogelijk, terwijl de betrouwbaarheid en de kwaliteit van het management ongewijzigd blijven.

Kom de Woodpecker Just 3500 nu bezichtigen in onze showroom in Saintes. 

Wij bekijken graag uw persoonlijke vraag of eis om u te begeleiden naar de juiste machine.

Contacteer ons voor alle info via e-mail, of bel onze experts.

Werkgroep

Multifunctioneel CNC-bewerkingscentrum met autonome elektrospil die hoog vermogen kan leveren, en onafhankelijke bedieningseenheden voor boorfreesbewerkingen.

Met de HSK-63E snelkoppeling kunt u frees- en hoekgroepen invoegen met automatische, nauwkeurige en veilige gereedschapswisseling.

Stuk laad-loseenheid

Geïntegreerd en automatisch longsysteem voor laden en lossen dat autonoom werken zonder toezicht mogelijk maakt: de operator kan andere activiteiten uitvoeren, zoals montage aan de pers, waardoor de productietijden worden geoptimaliseerd.

Tangen Groep

Het klemsysteem met meerdere grijpers garandeert extreme precisie, afdichting en stabiliteit van de werkstukken.

De standaard lengte van de spantang maakt het mogelijk om een ​​enkel stuk te bewerken met een maximale lengte van 3.500 mm (interne pen), of twee stukken tegelijk met een maximale lengte van 1.500 mm elk.

Software-interface

Een intuïtieve geïntegreerde software, speciaal ontworpen door SAOMAD, beheert de functies van het CNC-bewerkingscentrum met absolute precisie. Het kan met CAD / CAM-programma’s op het netwerk worden aangesloten, waardoor alle soorten armaturen kunnen worden gemaakt. Het is echter een systeem dat openstaat voor verdere uitbreidingen of specifieke toepassingen.