Woodpecker mirai

Woodpecker Mirai is een 5-assig CNC-bewerkingscentrum dat de gebruikelijke manier van werken verandert: het is een voordelige oplossing voor KMO’s die houten frames produceren, die de productiestroom maximaal willen optimaliseren, onnodige bewegingen en manipulaties willen verminderen. de bijbehorende kosten. Met Woodpecker Mirai kunt u 15 tot 20 frames per dag produceren dankzij een innovatief laad- en lossysteem voor stukken.

Dankzij de volautomatische productiecyclus kan Mirai werken zonder de continue aanwezigheid van de operator.

Kom de Woodpecker MIRAI nu bezichtigen in onze showroom in Saintes. 

Wij bekijken graag uw persoonlijke vraag of eis om u te begeleiden naar de juiste machine.

Contacteer ons voor alle info via e-mail, of bel onze experts.

Wat zijn de voordelen van dit 5-assige CNC bewerkingscentrum?

  • Het heeft een grote werkautonomie
  • Het zorgt voor een hoge flexibiliteit dankzij een zeer belangrijk gereedschapsmagazijn
  • Het is uitgerust met 2 motoren die tegelijkertijd aan hetzelfde stuk kunnen werken
  • Het heeft 5 krachtassen
  • Het wordt gekenmerkt door 2 systemen – laden en lossen – volledig onafhankelijk, daarom staat de machine nooit stil, waardoor stilstand wordt geëlimineerd

Werkgroep

Woodpecker Mirai is een 5-assig CNC-bewerkingscentrum met een 19 kW hoofdelektrospindel en een tweede 5-assige motor, om een ​​bijna oneindige bewerkingsflexibiliteit te garanderen: elk stuk kan driedimensionaal worden bewerkt op alle zes de vlakken. Het is ook uitgerust met specifieke satellietmotoren voor de verplichte en repetitieve processen die op elk stuk plaatsvinden: boren, strippen, enz.

Met de gereedschapshouder HSK-63E kunt u frees- en hoekgroepen invoegen met automatische gereedschapswisseling. Het is uitgerust met een gereedschapsmagazijn met 64 posities, dat toegankelijk is voor beide motoren.

Stuk laad-los eenheid

We komen bij het element dat Woodpecker Mirai onderscheidt van elke andere oplossing op de markt: een gepatenteerd laad- en lossysteem met karren. Bij de andere machines bevindt zich tussen de trolley die voor het bewerkingscentrum staat en de laatste een vertaalsysteem dat het stuk van de trolley pakt en op het laadvlak plaatst.

In de Mirai is deze vertaler geëlimineerd: de wagen wordt rechtstreeks in het bewerkingscentrum gestoken en de manipulator zelf pakt het stuk rechtstreeks van de wagen op om het op de werkklemmen te leggen. Hetzelfde gebeurt in het uitlaatgedeelte.

Mirai heeft dus 2 onafhankelijke systemen – 1 laden en 1 lossen – die gelijktijdig werken. Op deze manier is, vergeleken met een machine met traditioneel laden en lossen, 60% van de productiviteit teruggewonnen. Mirai werkt met karren van 60 stuks, dus 6 niveaus van elk 10 stuks.

Ten slotte heeft de machine zijn werkautonomie vergroot, die kan oplopen tot 4 uur, tegenover de 1,5 uur van een traditioneel 5-assig CNC-bewerkingscentrum.

Tangen Groep

Werkstukklemsysteem met meerdere grijpers. Gelijktijdig laden van 2 stuks met een maximale lengte tot 2.200 mm elk of van een enkel stuk tot 4.500 mm (interne pen).

Perfecte afdichting van het stuk, ongeacht het profiel of de doorsnede. Constante nauwkeurigheid. Maximale productieflexibiliteit.

Software-interface

Een geïntegreerde software, speciaal ontwikkeld voor het beheer van 5-assige CNC-bewerkingscentra zoals Woodpecker Mirai, stelt u in staat alle soorten raambewerkingen uit te voeren. Koppelt eenvoudig met alle Europese beheersoftware en CAD/CAM-programma’s.

Open systeem voor uitbreidingen of integratie met specifieke toepassingen.