GLS

De GLS is het CNC-gestuurde bewerkingscentrum voor het nauwkeurig op lengte zagen en verwerken van profielstroken – handmatig, half- of volautomatisch.

Met het profielstripverwerkingscentrum GLS kunnen hoogwaardige fotolijstprofielen, filigrane en moeilijk klembare profielen, glaslatten, deurprofielstrips, regenrails enz. van hout, aluminium, MDF of kunststof economisch worden geproduceerd .

Kom de Stegherr GLS nu bezichtigen in onze showroom in Saintes.

Wij bekijken graag uw persoonlijke vraag of eis om u te begeleiden naar de juiste machine. Contacteer ons voor alle info via e-mail, of bel onze experts.

 • Bediening & controle:
  Volledig in eigen beheer ontwikkelde en geprogrammeerde machinesoftware. Voortdurend aangepast aan nieuwe hardware en klanteisen. Eenvoudige gebruikersbegeleiding. Intuïtieve handmatige bediening via touchscreen of online besturing. Grotendeels taalonafhankelijke interface. Geen programmeerkennis vereist.
 • Betrouwbaarheid & levensduur:
  Met het robuuste ontwerp van onze machines, onze verticale integratie en het consequente gebruik van hoogwaardige aandrijfcomponenten van toonaangevende fabrikanten (zoals Festo, Beckhoff, etc.), bereiken we de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid waar SHM Stegherr voor staat in de machinebouw industrie.
 • Automatisering:
  Flexibele uitbreidingsstappen maken een perfecte upgrade van de automatisering naar volautomatisch bedrijf mogelijk. Hiervoor kunnen programmagestuurde werkstukaanvoer (bijv. dwarstransportbandmagazijnen) worden gebruikt. Er worden werkstukuitgangen (bijv. uitvoertafels of banden) en speciale klantoplossingen gebruikt.
 • Exacte positionering:
  Een schuifslede (NC-stop) positioneert de werkstukken exact op de geprogrammeerde bewerkingsposities. De lengtemeting bepaalt de lengte van het werkstuk vooraf tot op de dichtstbijzijnde tiende. De machinebesturing voert vervolgens met optioneel verkrijgbare softwaremodules alle benodigde berekeningen uit om een ​​optimale benutting van het stafmateriaal en een perfect productieproces te realiseren.
 • Gebruiksvriendelijke bediening:
  De machinesoftware, geheel in eigen beheer ontwikkeld en geprogrammeerd, wordt door ons continu aangepast aan nieuwe hardware en klantwensen. Gebruikersbegeleiding is eenvoudig; handmatige bediening via touchscreen of online besturing is zeer intuïtief. De interface is grotendeels taalonafhankelijk. Programmeerkennis is niet vereist. Verschillende geïntegreerde berekeningen en grafische modules maken het werk ook gemakkelijker.