F45 EvoDrive

De Altendorf F45 EvoDrive formaatzaag biedt u de hoogste kwaliteit en bedieningsgemak. Deze formaatzaag heeft een 7″ touchscreen met een apart toetsenbord voor het invoeren van numerieke waarden. Met de F45 EvoDrive u kunt 999 snel oproepbare programma’s vastleggen.

Met de touchscreen bestuurt u maximaal vier assen; ook de dubbelzijdige zwenking van het zaagblad is mogelijk Het verschil met de Altendorf F 45 Prodrive formaatzagen is de al geïntegreerde gebruikstechniek. Zo definieert de F45 EvoDrive na het invoeren van de dikte van het materiaal de beide hoekmaten automatisch. Daarnaast kan de machine worden uitgevoerd met de extra gebruikersfuncties zoals groevenzagen, kettingmaten of repetitieve maten en hoekzaagsneden, die het werk aan de formaatzaag gegarandeerd verlichten. Net zoals de verstekfunctie of de functie om gereedschappen te kiezen. Daarnaast kunt u met de toetsen 999 programma’s vastleggen.

In de basisuitvoering is de Altendorf F45 EvoDrive formaatzaag voorzien van nieuwe maatstaven in uitvoering en bedieningscomfort. Door het intelligente modulaire systeem met talrijke uitbreidingsmogelijkheden kunt u uw machine precies zo samenstellen dat deze optimaal aansluit bij uw eisen, zowel op technisch vlak als op prijsgebied. Veel van de opties kunt u achteraf toevoegen, zodat uw machine nog vele jaren bij de tijd blijft. Net als bij de Altendorf F 45 Prodrive formaatzaag en de Altendorf F 45 Elmodrive formaatzaag kunt u een keuze maken voor één van de vier beschikbare uitbreidingspakketten.

De Altendorf F45 EvoDrive is te verkrijgen vanaf 20.500 euro. Kom de machine nu bezichtigen in onze showroom in saintes.

Wij bekijken graag uw persoonlijke vraag of eis om u te begeleiden naar de juiste machine. Contacteer ons voor alle info via e-mail, of bel onze experts.

  • Elektromotorische hoogte en kantelinstelling, 0-46 ° voor de hoofdzaag met automatische correctie van de zaaghoogte bij het kantelen van de zaag unit.Bedieningsbord op ooghoogte, draaibaar.
  • Zaagwagen met dubbele rollenwagen met zaaglengte 3 000 mm.
  • Parallelgeleider, manuele verstelbaar met fijnafstelling via maatskala. Zaagbreedte 1000mm.
  • Dwarsgeleider, met vaste 90 ° positie, met manueel instelbare afkortaanslagen, instelbaar tot 3 200 mm.
  • Zaagblad projectie max. 150 mm met zaagblad diameter 450 mm (max.).
  • Hoofdzaag vermogen 4 kW (5,5 pk) bij een snelheid van 4 000 omw / min.
  • AKE Zaagbladklemming voor de hoofdzaag.
  • Machine uitgevoerd volgends de CE veiligheidsnormen. ü Aansluiting 230 of 400 Volt – 50 Hz Machineafmetingen (LxBxH) : 3870x1040x2900 mm – de meest compacte uitvoering weegt reeds 1170 Kg.