Casadei Machines

Wanneer teamwork de winnaar is

In 2008 hebben, Casadei Macchine S.r.l. en Busellato SpA , twee historische bedrijven in de houtbewerkingsmachines sector met complementaire productlijnen, de krachten gebundeld om samen Casadei Busellato Team Work, een geïntegreerde bedrijfs-en productie-eenheid, te creëren.

Dit nieuwe merk en een “Team Work” werkcel, werd in 2009 voorgesteld aan de houtbewerkingsmarkt. Casadei-Busellato’s ambitieuze doelstelling is om het beste alternatief voor de grote Duitse en Italiaanse fabrikanten te worden. Een verkoopnetwerk klaar om de uitdaging aan te gaan staat klaar om dit doel te bereiken .

De nieuwe Casadei-Busellato fabriek in Thiene , biedt onmiddellijke voordelen in termen van productie-efficiency zonder het verzaken van de knowhow tot nu toe bereikt. Alsmede de productie, verkoop, service en onderdelen afdeling, heeft de nieuwe fabriek  een permanente showroom voor machine demo’s aan potentiële klanten en voor de opleiding van verkopers en techniekers, maar ook voor speciale evenementen zoals bvb opendeur dagen.

Churchill verklaarde: “De pessimist ziet moeilijkheid in elke kans. De optimist ziet de kans in elke moeilijkheid “. Casadei Busellato koos ervoor om optimist te zijn: met de kracht van hun eigen traditie, hun technische innovatie, steeds ten dienste van en dankzij hun dynamisme en aanpassingsvermogen aan de nieuwe economische context van de houtbewerker, is dit nieuwe team, ondersteund door zijn eigen dealers, zeker in staat zijn groeikansen te grijpen.

  • Om ons assortiment aan Casadei zaagmachines te bekijken – klik hier
  • Om ons assortiment Casadei freesmachines te bekijken – klik hier
  • Om ons assortiment Casadei schuurmachines te bekijken – klik hier
  • Om ons assortiment Casadei schaafmachines te bekijken – klik hier