Creatieve machineconcepten voor de rationele productie van ramen en deuren

De houtbewerkingsmachines van Stegherr  hebben de productie van ramen en deuren veel efficiënter gemaakt. Dat geldt niet alleen voor series, maar ook voor enkel stuks productie. Want voor alle noodzakelijke bewerkingen zoals lijmen, profileren, frezen, boren en drevelen heeft Stegherr steeds een optimale, precies op uw eisen afgestemde machine in zijn programma. Samen met de firma LISMONT, de Belgische ramenspecialist, brengt Stegherr de juiste oplossing voor de raamfabrikant.

Kleinhouten of kruisroeden

De samenstelling van deze moderne en praktijkgerichte machine voor de economische productie van kleinhouten voldoet optimaal en is gebaseerd op het ontwerp van machines die zich al duizenden keren bewezen hebben en overal ter wereld worden gebruikt. Ze staan voor uiterste precisie en een optimale prijs/prestatie verhouding. De beste eigenschappen die Stegherr U kan aanbieden zijn flexibiliteit en bediening zonder problemen. De accuraat werkende slede met digitale aanslag biedt een garantie dat de drie freesaggregaten steeds tot op 1/10 nauwkeurig worden gepositioneerd

Tegenprofileringen

Verschillende machines voor het aankonteren en drevelen van kopshout, vervoegen het gamma van Stegherr om U het werk eenvoudig en zorgeloos te maken.
Van kleine manueel bediende machines tot grote NC-gestuurde konterprofielmachines met drevelboringen en drevel-inschiet aggregaten. Ze staan voor uiterste precisie en een optimale prijs/prestatie verhouding. Het resultaat is een perfecte konterprofiel.

Bekijk ons assortiment aan Stegherr freesmachines hier