F45 ProDrive

Met een Altendorf F45 Prodrive formaatzaag kiest u voor een topkwaliteit en bedieningscomfort. Het bedieningspaneel op ooghoogte van de Prodrive biedt u 99 instelbare programma’s. De wegzwenkbare besturing stelt nieuwe normen voor gebruiksgemak, duidelijkheid, veiligheid en comfort.

In het instapmodel kunnen alle vier de assen van de formaatzaag gestuurd worden. Alle waarden en functies zijn duidelijk leesbaar op het scherm met een diagonaal van 90mm. Roep afhankelijk van de uitvoering eenvoudig functies op als hoogte en zwenking van het zaagblad (+/- 46°) en verstekaanslag, voorrits en VARIO (traploos toerental tussen 2.000 en 6.000 tpm.). Kies daarnaast voor één van de vele opties om de machine maximaal te laten aansluiten bij uw behoefte.

In de basisuitvoering is de Altendorf F45 Prodrive formaatzaag voorzien van nieuwe maatstaven in uitvoering en bedieningscomfort. Door het intelligente modulaire systeem met talrijke uitbreidingsmogelijkheden kunt u uw machine precies zo samenstellen dat deze optimaal aansluit bij uw eisen, zowel op technisch vlak als op prijsgebied. Veel van de opties kunt u achteraf toevoegen, zodat uw machine nog vele jaren bij de tijd blijft. Net als bij de Altendorf F 45 Evodrive formaatzaag en de Altendorf F 45 Elmodrive formaatzaag kunt u een keuze maken voor één van de vier beschikbare uitbreidingspakketten.

De Altendorf F45 ProDrive is te verkrijgen vanaf 18.400 euro. Kom de machine nu bezichtigen in onze showroom in Saintes. 

Wij bekijken graag uw persoonlijke vraag of eis om u te begeleiden naar de juiste machine.

Contacteer ons voor alle info via e-mail, of bel onze experts.

  • Elektromotorische hoogte en kantelinstelling, 0-46 ° voor de hoofdzaag met automatische correctie van de zaaghoogte bij het kantelen van de zaag unit.
  • Bedieningsbord op ooghoogte, draaibaar.
  • Zaagwagen met dubbele rollenwagen met zaaglengte 3 000 mm.
  • Parallelgeleider, manuele verstelbaar met fijnafstelling via maatskala. Zaagbreedte 1000mm.
  • Dwarsgeleider, met vaste 90 ° positie, met manueel instelbare afkortaanslagen, instelbaar tot 3 200 mm.
  • Zaagblad projectie max. 150 mm met zaagblad diameter 450 mm (max.).
  • Hoofdzaag vermogen 4 kW (5,5 pk) bij een snelheid van 4 000 omw / min.
  • AKE Zaagbladklemming voor de hoofdzaag.  Machine uitgevoerd volgends de CE veiligheidsnormen.
  • Aansluiting 230 of 400 Volt – 50 Hz Machineafmetingen (LxBxH) : 3870x1040x2900 mm – de meest compacte uitvoering weegt reeds 1170 Kg.